header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoring

Hockeyclub Hisalis is de bruisende hockeyclub van de Bollenstreek met een sterk regionale binding (in het bijzonder: Hillegom, Sassenheim en Lisse). Hisalis heeft een naam gevestigd als een gezellige familieclub waar voor iedereen plaats is. De vereniging bestaat al meer dan vijftig jaar, maar is letterlijk jong van hart, mede door het relatief grote aantal jeugdleden.

Hockey zit in de lift – Hockey behoort tot de snelst groeiende sporten van Nederland. Internationaal staat Nederland hoog aangeschreven, en ook op nationaal niveau besteden de media steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie.

Interessante doelgroep

Van oudsher heeft hockey een grote aantrekkingskracht op gezichtsbepalende personen uit het bedrijfsleven (maar ook de overheid en politiek). De leden en hun achterban van Hisalis vormen een interessante doelgroep voor mensen, bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen. Een ijzersterk netwerk waarin ambitie en gedeelde normen en waarden centraal staan.

Wekelijks genieten meer dan 650 leden met hun (groot-) ouders en vele andere liefhebbers van een sprankelende en sfeervolle hockeyaccommodatie met een prachtig clubhuis. De tophockeyteams van Hisalis (Heren-1 en Dames-1) spelen beiden respectabel in de 2e klasse. De vele jeugdteams blazen eveneens (en doorgaans op hoog niveau) hun partij mee. Het is een reflectie van een duidelijke koers naar prestatief hockey met sterke selectieteams. De investeringen in de jeugdopleiding werpen de vruchten inmiddels ruimschoots af, en de prestaties op het veld gaan hand in hand met de ledengroei.


Zakelijke interesse in Hisalis

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij Hisalis. Dat varieert van digitaal adverteren (op website, Apple en Android App, of via onze clubhuis narrow-casting) tot meer traditionele mogelijkheden langs de velden in de vorm van vlaggen, reclameborden en/of reclame op shirts en trainingspakken van de diverse teams. Voor meer details kunt u het bijgevoegde document aanklikken. Natuurlijk staan we open voor andere ideeën en mogelijkheden!

Mogelijkheden

U kunt via deze link onze "sponsorgids" downloaden.

Een uniek platform voor ondernemers

Kortom, Hisalis vormt een uitstekend platform om uw onderneming of organisatie onder de aandacht te brengen bij een interessante doelgroep. U bent van harte welkom op onze club. Hebt u interesse of hebt u vragen ? Neem dan gerust contact op met een van onze sponsorcommissieleden:

Of stuur een mail naar [email protected]

Huidige sponsoren

Klik op deze link voor een overzicht van onze huidige sponsoren.
 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.